Info

Wie zijn wij

TK Maxx is Europa's toonaangevende winkel voor off-price kleding en artikelen voor in huis. Wij verkopen designerlabels, topmerken, nieuwe labels, stijlvolle mode, artikelen voor in huis, cadeaus en unieke juweeltjes tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs.

Bij ons draait alles om het genereren van waarde. Wij zoeken in elke stap naar besparingen en geven deze door aan onze klanten. Onze inkopers speuren de hele wereld af om de beste merken te vinden voor een fractie van de adviesprijs zodat onze winkels elke week verschillende nieuwe leveringen binnen krijgen.

Wij maken deel uit van TJX Europe met meer dan 500 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. Ons moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten, is in acht landen actief en heeft meer dan 3300 winkels.

Zo shop je bij TK Maxx

Shop vrij en blij. Je schattenjacht gaat van start zodra je binnenkomt en zoals wij altijd zeggen: "vind precies wat je niet zocht."

Zo werkt het

Bij TK Maxx bieden wij onze klanten waarde met een steeds wisselend aanbod van merknamen en designerproducten tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. De prijzen zijn stukken lager dan de prijzen in grote winkels of boetieks.
Diversiteit omhelzen en opname inspireren

Bij TJX Europe, wonen en werken we in steden, stadjes en dorpen van Aberdeen in het Verenigd Koninkrijk tot Zabrze in Polen.  We geloven dat ieder van onze medewerkers iets unieks biedt aan onze collectieve cultuur - een diversiteit aan ervaring, geslacht, etniciteit, leeftijd, visie en nog veel meer.  Voor TJX is diversiteit niet iets wat we aanvinken op een lijstje; het is iets waar we trots op zijn en vieren.

In het hartje van ons bedrijf behandelen we al onze klanten en medewerkers met waardigheid en respect, en we hebben een lange geschiedenis, als retailer en werkgever, van waardering van de diversiteit.  We verplichten ons tot het creëren van een omgeving van opname in ons bedrijf dat de prachtige diversiteit van onze klantenbestand weerspiegelt, overal waar we actief zijn.  

Wij nemen onze verantwoordelijkheden als bedrijf zeer serieus - lees er hier meer over.